Her Saat Bedava 200$ Değerinde Bitcoin Kazanma Şansı!


Her Saat Bedava 200$ Değerinde Bitcoin Kazanma Şansı!

Ben sitelerde çok vakit geçiremem saatte 1 kere girip siteden yüksek miktarda bitcoin kazanayım istiyorsanız bu site tam size göre!!!
Sitemizin adı freebitco.in. Site çok basit ve neredeyse reklamsız bir site. Bu yazımda size bu siteye nasıl üye olunur, nasıl bedava bitcoin kazanılır, nasıl haftalık çekilişte şansımız artırılır ayrıntılı bir biçimde anlatacağım. Ayrıca yazıyı okurken ekleyeceğim fotoğraflara da bakarak anlattıklarımı daha iyi anlayabilirsiniz. Şimdi başlayalım...

Öncelikle söylemeliyim ki site çok basit ve reklamsız. Şimdi freebitco.in sitesine buraya tıklayarak giriyorsunuz. Daha sonra site ekranı karşımıza geliyor. Site karşımıza gelince direk kayıt olma sayfası ile karşılaşıyoruz. Siteye kayıt olmak için sayfada gerekli kutulara mail adresimizi ve şifremizi yazıyoruz. Sonra aşağıda bulunan reCaptcha kutucuğuna robot olmadığımızı kanıtlamak için tik koyuyoruz. Son olarak da SIGN UP! butonuna tıklıyoruz. Evet kaydımızı tamamladık.

Şimdi sıra hesabımızı onaylamada. Mail adresimize giriyoruz. freebitco.in sitesinden bir onay maili gelmiş oluyor. Bu onay mailinin içinde bir link olacak oradaki linke tıklayarak hesabımızı onaylıyoruz.

Hesabımız onaylandığına göre şimdi sıra giriş yapmakta. freebitco.in sitesine yine giriyoruz. Sitenin sağ üst kısmında bulunan LOGIN yazısına tıklıyoruz. Karşımıza giriş sayfası gelecek. Giriş sayfasında ilk kutucuğa kayıt olduğumuz mail adresimizi ve ikinci kutucuğa şifremizi yazıyoruz. Üçüncü kutucuğu boş bırakıyoruz. Sonra LOGIN! butonuna tıklayarak giriş yapıyoruz.

Girişten sonra yapacağımız ilk şey şansımızı denemek ve bedava bitcoin kazanmak. Bu site saatte bir 200$ dolara kadar bitcoin kazanma şansı veriyor.  Şimdi nasıl şansımızı deneyeceğimizi ve bedava satoshi kazanacağımızı anlatıyorum. 

Bedava bitcoin kazanmak için sitenin üst kısmında bulunan FREE BTC yazısına tıklıyoruz. Karşımıza bedava bitcoin kazanacağımız sayfa geliyor. Önümüze gelen sayfayı biraz aşağıya indiriyoruz.

Sayfanın aşağısında bir liste bizi karşılıyor. Bu liste bizim şansımıza gelen sayı hangi aralıkta olursa onun karşılığında kazanacağımız bitcoin oranlarını gösteriyor. Listenin hemen altında bir ReCaptcha bulunmakta. Robot olmadığımızı kanıtlamak için ReCaptcha kutusuna tik koyuyoruz. Ardından ROLL! butonuna basıyoruz ve şansımıza ilk sayımız geliyor. Evet ilk BTC'mizi kazandık. Şimdi ise 1 saatlik bir geri sayaç başlıyor. Her 1 saatte bir siteye girip bu işlemi tekrarlayarak şansımızı deneyebiliriz ve bitcoin kazanabiliriz.



Gelelim sitenin en güzel yanına. Biz saatte bir girip her ROLL! butonuna bastığımızda bitcoin kazanırken aynı zamanda 2 adet de çekiliş hakkı da kazanıyoruz. Site de her hafta pazar günü saat 16:30 da çekiliş oluyor. Bu çekiliş sonunda 10 kişiye çeşitli ödüller veriliyor. Bu ödül 60.000 TL ile 60 TL arasında olabiliyor. Peki çekiliş haklarımızı nereden göreceğiz ve çekiliş hakkımızı nasıl artırırız.

Çekiliş sayfasına gitmek için sitenin üst kısmında bulunan LOTTERY yazısına tıklıyoruz. Karşımıza çekiliş sayfası geliyor. Sayfada anlık olarak güncellenen ödüller görünmektedir. Sayfamızı biraz aşağıya indiriyoruz. 

Ödüllerin altında haftalık çekiliş için kalan süre görünmektedir. Biraz daha aşağıya inince 3 tane sayının bulunduğu bir alan daha görüyoruz. Bu alanda YOUR TICKETS yazan bölüm bizim sahip olduğumuz çekiliş haklarını temsil eder. TOTAL TICKETS yazan bölüm toplamda site içinde o hafta için kazanılan çekiliş haklarını göstermektedir. WIN CHANCE yazan bölümde ise elimizde bulunan biletler ile çekilişte kazanma şansımızı gösteriyor. 

Şimdi şansımızı çekilişte nasıl artırabileceğimize gelelim. LOTTERY sayfasında biraz daha aşağıya inince BUY LOTTERY TICKETS diye bir bölüm bulunmakta. Bu bölümde çekiliş hakkı yani bileti satın alabiliyoruz. Her çekiliş bileti 1 satoshiye satılmaktadır. NO. OF TICKETS yazan yere satın almak istediğimiz bilet adetini giriyoruz. PRICE PER TICKET kısmında bir biletin fiyatını görürüz. TOTAL AMOUNT yazan bölümde ise satın alacağımız çekiliş hakları karşılığında ne kadar satoshimiz gideceğini görüyoruz. Bilet adetimizi girdikten sonra satın almak için BUY butonuna tıklıyoruz. Evet eğer istersek bu şekilde çekiliş haklarımızı artırıp kazanma şansımızı yükseltebiliriz. 

LOTTERY sayfasının en alt kısmında ise en son çekilişte kazanan kişilerin kaç bilet aldığını, çekilişte kaçıncı olduğunu ve ne kadar bitcoin ödülü kazandığını görebiliriz. 

Son olarak sitede kolay ve başka bir bitcoin kazanma yönteminden daha bahsedeceğim. Eğer bilgisayarı boş zamanlarımda açık bırakayım kendi kendine bitcoin kazansın diyorsanız. Bu sitede siz hiçbir şey yapmadan sadece bir sayfayı açık bırakarak bitcoin kazanma imkanı sunuyor. Yani madencilik yaparak da bitcoin kazanabilirsiniz. Peki bu nasıl olacak?

Sitede oturumunuz açıkken buraya tıklayarak BROWSER MINING sayfasına gidiyoruz. Bu sayfada internet tarayıcımız üzerinden madencilik yaparak bitcoin kazanabiliriz. Sayfayı biraz aşağıya indiriyoruz.

Önümüze gelen BROWSE MINING bölümünde bitcoin kazanmaya başlamak için START MINING butonuna tıklıyoruz. 

Sonra karşımıza bir uyarı gelecek. Bu uyarı sizin maden yapıp para kazanabilmeniz için CPU gücünüzü kullanma onayı uyarısıdır. Kazanmaya başlamak için Bu oturum için izin ver seçeneğine tıklıyoruz. 

Evet şimdi madencilik yapmaya başladık. Sayılar zamanla artmaya başlayacak ve bitcoin kazanmaya başlayacağız. Bu ekranda artık çalışma hızımızı, yapılan toplam madenciliğimizi ve kazandığımız bitcoinleri görebileceğiz. Bitcoin kazanmayı durdurmak için istediğiniz zaman STOP MINING butonuna basabilirsiniz. 

Bu yöntem gayet kolay. Ben bilgisayar başında olmadığım zamanlarda bu yöntemi kullanıyorum. Bilgisayar benim yerime bitcoin kazanıyor. Bazen bilgisayarda bir şeyler yaparken de kullanıyorum, bu sayfa arka planda açık kalıyor ama o zaman ayarını biraz düşürüyorum. Eğer bilgisayarda bir şeyler yaparken bu sayfayı arka planda açık bırakmak isterseniz CPU USAGE yazan kısmı %100 den biraz aşağı çekmenizi öneririm. Mining biraz sabır işidir. Sayıların artması zamanla olacaktır. Kazanmak için sabredip bilgisayarı sayfa açıkken kendi haline bırakabilirsiniz:) 

Sevgili takipçilerim, freebitco.in sitesinin şimdilik bu kadarını anlattım. Bu sitenin daha anlatılacak bir çok özelliği var. Sonraki yazılarımda sitenin başka özelliklerinden de bahsedeceğim. Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Herkese bol şans. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance rehberi: Cüzdan adreslerini öğrenme?

Binance rehberi: Hesap güvenliği nasıl artırılır?